Medische links

Hier vind je een overzicht van verschillende medische informatieve websites over verschillende onderwerpen:

Schimmelnagels of kalknagels komen veel voor en ontstaan door een schimmelinfectie. Op schimmelnagels.org is een hoop informatie te vinden over het ontstaan, genezen en het voorkomen van schimmelnagels en kalknagels.

Een tandvleesontsteking ontstaat door een ophoping van bacteriën in het tandplak. Hierdoor gaat het tandvlees ontsteken en wordt rood en gaat bijvoorbeeld snel bloeden bij het tandenpoetsen. Op deze website is veel nuttige informatie te vinden over een tandvleesontsteking en wat je kan doen bij ontstoken tandvlees. Ook vind je er informatie en tips over hoe je cariës (gaatjes) kan voorkomen en zo je gebit gezond en sterk te houden.

Aambeien zijn ontzettend vervelend en kunnen daarnaast ook nog eens erg pijnlijk zijn. Veel mensen hebben er last van, maar gelukken zijn aambeien goed te behandelen en te voorkomen. Op de pagina helpmijmet.nl/aambeien kan je uitgebreide informatie vinden over het ontstaan, het behandelen en het voorkomen van aambeien.

Overige links naar verschillende medische onderwerpen

Buurtzorg wordt steeds belangrijker nu de nieuwe wmo-wet van toepassing is. Elkaar helpen door middel van het bieden van mantelzorg is daardoor ook steeds belangrijker. Vaak wordt deze mantelzorg in de vorm van lokale buurtzorg georganiseerd. Op http://www.hulp-dichtbij.nl/buurtzorg-goed-geregeld/ is meer informatie te vinden over buurtzorg en hoe dit van invloed is op de mantelzorg.

Informatie over bekkeninstabiliteit: http://www.bekkeninstabiliteit.org

Informatie over galstenen: http://galsteneninfo.nl

Informatie over buikkrampen: http://buikkrampen.net

Informatie over een dwarslasie: http://dwarslasie.org

Decompensatio Cordis


WMO Buro Flo is de specialist op het gebied van mantelzorg in Noord-Holland

Bevalling